Egyptská
královská masáž

Odkryjte tajemství starověkého luxusu egyptských královen​

Užijte si Egyptskou královskou masáž, tato kompletní masáž pomáhá ke zmírnění bolesti svalů a ztuhlých kloubů, odstraňuje stres a únavu, pomáhá načerpat novou energii a posilovat imunitní a trávicí systém. Má vliv také na vyrovnání krevního tlaku či zlepšení paměti. Je spojovatelem tělesného a duševního zdraví.

Profesionální Egyptská masáž

Egyptská kultura je fascinující, plná tajemství a v mnohém inspirující. Technika egyptské královské masáže přináší nejen relaxaci, je také spojovatelem tělesného a duševního zdraví.

Egyptská královská masáž má jako masážní technika kořeny již ve starověkém Egyptě. Byla určena výhradně pro faraony a jejich manželky. Tato technika masáže byla vyvinuta již ve 2. století př. n. l. výhradně pro královnu Nefertiti, manželka Faraona Achnatona.

Egyptská královská masáž se tradičně provádí s egyptskými masážními oleji, které obsahují například výtažky z květů lotusu, růží, jasmínu a santalového dřeva.

Tato kompletní masáž poskytuje relaxaci, je celkově povzbuzující a umožní vám získat emoční a duchovní stabilitu. Díky opakovaným masážním pohybům jsou z těla vyplavovány toxiny a rytmické tahy pomáhají omlazovat texturu pokožky.

Dopřejte si péči egyptské masáže rukou proškolených odborníků na tuto masážní techniku. 

Kontraindikace

Masáž není vhodná v následujících situacích:

  • akutní zánětlivá onemocnění na kůži
  • vážná porucha štítné žlázy (dle konzultace s lékařem)
  • vážná srdeční vada
  • spálená nebo podrážděná pokožka v důsledku nadměrného opalování
  • těhotenství
  • migrény, epilepsie
  • onkologické onemocnění
  • pooperační stavy (cca 2 měsíce, dle doporučení lékaře)

CENÍK - egyptská masáž

TIP

Poskytujeme zvýhodněné permanentky na všechny procedury.

BENEFITY, SLEVOVÉ PROGRAMY

Přijímáme benefity SODEXO PAS, TICKET MULTI, BENEFIT PLUS a UNIŠEK. Benefity nelze uplatnit na akce, slevové programy, bonusové poukázky. Při platbě těmito benefity nevystavujeme potvrzení pro zdravotní pojišťovny.

domluvte si termín

Objednejte se na egyptskou královskou masáž do Studia AURA ve Frenštátě p. R. na tel. čísle +420 732 608 989 nebo napište na e-mail recepce@studioaura.cz.

Rádi s vámi budeme konzultovat možnosti a kombinace léčebných, rehabilitačních a masážních technik, abychom vám pomohli k naplnění očekávaných výsledků.

Oblíbené služby

Užijte si masáže pro relax a zdraví

Obnovíme a posílíme váš pohybový aparát

Vyzkoušejte moderní způsoby tvarování postavy

Efektivní opalování po celý rok