Maderoterapie

Nová procedura pro vaši krásu a aktivaci lymfatického systému

Maderoterapie je speciální masážní technika, léčebná, relaxační i esteticky přínosná terapie. Je oblíbenou a vyhledávanou metodou pro odbourávání celulitidy, strií a vrásek. Slouží k podpoře hubnutí, tvarování postavy a odbourávání tuků v problematických partiích, vede k celkové podpoře lymfatického systému, urychlování metabolismu, k důležité detoxikaci organismu, odvedení přebytečné vody a tukových usazenin z těla i k relaxaci a uvolnění.

Odkud maderoterapie pochází

Maderoterapie je bezbolestná a neinvazivní tradiční technika (původně orientální způsob masáže), kterou lidé používají již celá staletí. Staví přitom na přirozených léčebných účincích dřeva. Před více než 100 lety se tato tradiční metoda nejvíce rozvíjela zejména v oblasti Jižní Ameriky, především v Kolumbii a Brazílii. Ze španělského slova “madero” (dřevo) také pochází název této léčebné, ošetřující a masážní techniky, s jejíž pomocí dokážeme dosáhnout optimálního fungování našeho lymfatického systému. Dnes se tato metoda opět dostává do popředí zájmu a stala se z ní oblíbená a účinná moderní masážní technika.

Jak maderoterapie funguje

Maderoterapie kombinuje techniku ruční lymfodrenáže s intenzivní masáží za pomoci speciálních anatomicky tvarovaných nástrojů a válečků z čistého bukového dřeva. Tyto dřevěné pomůcky různých tvarů mohou být hladké, se zvrásněným povrchem nebo mohou mít například zbroušené dřevěné jehličky.

Při masáži se provádí speciální pohyby s těmito dřevěnými pomůckami, které se přitom svým tvarem přizpůsobují konturám těla. S jejich pomocí je na ošetřovanou oblast vyvíjen rovnoměrný tlak a rozličné tvary dřeva nabourávají tukovou tkáň v podkoží.

Ruční lymfodrenáž v kombinaci s masáží dřevěnými válečky působí mechanicky na povrch kůže a podkoží. Správný průběh masáže pozitivně ovlivňuje krevní oběh, funkci mazových žláz a lymfatických drah.

Tím dochází ke zrychlování proudění lymfy v těle a zlepšuje se cirkulace krve. Dochází k uvolnění svalů a díky správnému fungování krevního a lymfatického oběhu se z těla následně snadněji vylučují tukové buňky a toxiny.

Vedle boje s celulitidou nebo vráskami napomáhá maderoterapie také k celkovému uvolnění, regeneraci a ulevuje od stresu. Napomáhá lepší náladě i kvalitnímu spánku.

Maderoterapie – péče o celé tělo i obličej

Tuto masírovací techniku je možné použít na celé tělo i na obličej. V obou případech maderoterapie zpevňuje pokožku a omlazuje pleť. Masáž obličeje zmírňuje otoky, zeštíhluje a konturuje obličej a aktivuje růst nových podkožních buněk. Pokožka je díky tomu po této terapii intenzivně prokrvená a pleť je vyhlazená. Pokožka je zdravější, krásnější, pleť je vypjatá. Při dlouhodobé aplikaci eliminuje maderoterapie množství vrásek.

Účinky maderoterapie

  • Nastartování lymfatického systému a správné lymfatické cirkulace
  • Zlepšení krevního oběhu
  • Zmírnění migrén
  • Vypínání pokožky, zlepšení kvality pleti díky zvýšené produkci elastinu, vitaminu E a kolagenu
  • Odstranění a zmírnění celulitidy a strií
  • Podpora produkce nových buněk v podkoží pokožky a zlepšený svalový tonus
  • Urychlení odplavování tukových usazenin z organismu, podpora odplavování toxinů z těla, celková detoxikace organismu
  • Odbourávání nadbytečné vody z těla, zmírňování otoků končetin i v obličeji
  • Podpora správného fungování střev a pravidelné stolice
  • Uvolnění svalů, svalová regenerace
  • Zlepšení dýchání
  • Tvarování těla, redukce objemu v problematických partiích – břicho, nohy, boky, hýždě, paže
  • Push-up efekt např. v oblasti hýždí
  • Posílení imunitního systému
  • Stimulace akupunkturních bodů
  • Relaxace a lepší psychické rozpoložení, lepší spánek

CENÍK MADEROTERAPIE

TIP

Poskytujeme zvýhodněné permanentky na všechny procedury.

BENEFITY, SLEVOVÉ PROGRAMY

Přijímáme benefity SODEXO PAS, TICKET MULTI, BENEFIT PLUS a UNIŠEK. Benefity nelze uplatnit na akce, slevové programy, bonusové poukázky. Při platbě těmito benefity nevystavujeme potvrzení pro zdravotní pojišťovny.

domluvte si termín

Objednejte se na svou proceduru. Pro více informací nás kontaktujte na tel. čísle +420 732 608 989 nebo napište na e-mail info@studioaura.cz.

Máte dotaz? Rádi vám poradíme

Oblíbené služby

Užijte si masáže pro relax a zdraví

Obnovíme a posílíme váš pohybový aparát

Vyzkoušejte moderní způsoby tvarování postavy

Efektivní opalování po celý rok